Girls' Corner

You're special!


  Regulament

  Distribuiţi
  avatar
  Freya
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 103
  Data de inscriere : 18/01/2009

  Regulament

  Mesaj  Freya la data de Mar Ian 20, 2009 7:45 pm

  Fiecare utilizator se poate inregistra folosind un singur cont. Inregistrarile mai multor conturi sunt considerate clone.In cazul unei clone utilizatorul respectiv primeste ban o luna pe toate conturile create.

  - Nick-urile se schimba doar pentru cei care sunt useri activi de peste o luna. Schimbarea nicknameului se poate face doar de 3 ori pe an.

  - Jignirile aduse altor utilizatori se pedepsesc cu avertisment, iar la 5 avertismente utilizatorul primeste BAN permanent.

  - Este interzis spam-ul. Posturile care nu se incadreaza topicului, topicurile care nu se incadreaza subiectului, posturile care contin doar unul sau mai multe emoticonane si posturile care au mai putin de 4 cuvinte(exceptie fac posturile de la Jocuri)vor fi pedepsite cu avertisment.

  - Evitati aberatile gramaticale. Incercati sa evitati aberatile gramaticale de genul: sh, tz, t3. etc. La 5 astfel de posturi primiti avertisment.

  - Sunt strict interzise topicurile cu continut pornografic, ilegal, imoral si ofensator. Acestea vor fi pedepstie cu BAN permanent.

  - E interzisa publicitatea pentru alte site-uri si forumuri la alte topicuri in afara de cele de la Parteneriat si reclame.

  -Este interzisa modificarea post-urilor in care ati primit un mesaj / un edit/ o avertizare de la un administrator / moderator.

   Acum este: Joi Dec 13, 2018 3:18 pm