Girls' Corner

You're special!


  Reguli pentru o manichiura perfecta

  Distribuiţi
  *Crazy.You*
  *Crazy.You*
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 36
  Data de inscriere : 18/01/2009

  Reguli pentru o manichiura perfecta

  Mesaj  *Crazy.You* la data de Mier Ian 28, 2009 6:15 pm

  Pentru ca manichiura ta sa dureze mai mult, merita sa respecti urmatoarele reguli:

  -Inainte de a aplica oja sau lacul de unghii, asigura-te ca suprafata unghiilor este perfect curata. Orice urma de grasime (secretata in mod natural de unghie), crema sau praf determina cojirea prematura a ojei. Pentru a te asigura ca sunt perfect curate, le poti sterge cu acetona.

  -Foloseste intotdeauna un lac de unghii fortifiant ca baza, inainte de aplica oja, si ca strat protector, deasupra ojei. Chiar daca te grabesti, merita sa-ti aloci timpul necesar pentru aplicarea tuturor straturilor, pentru ca, altminteri, manichiura ta nu va rezista prea mult.

  -Asteapta sa se usuce bine fiecare strat inainte de a-l aplica pe urmatorul. Astfel, lacul se fixeaza mai bine pe unghie si urmatorul strat are o aderenta mai buna.

  -Poarta manusi de menaj ori de cate ori speli vase, faci curatenie, lucrezi in gradina si, in general, in orice activitate care te obliga sa-ti bagi mainile in apa si/sau praf, detergenti sau produse chimice.

  -Nu-ti folosi niciodata unghiile pentru a prinde, apuca, ridica, dezlipit etichete, impins cuticule, nici chiar pentru a scrie la calculator. Pentru asta exista buricele degetelor!


  _________________


  You're the voice I hear inside my head
  The reason that I'm singin'
  I need to find you,
  I gotta find you
   Acum este: Mier Ian 23, 2019 11:32 am